WEDDING PHOTOGRAPHER @ 017-4628898/0194059770
PHOTOGRAPHY SERVICES FOR WEDDING AND CORPORATES
By: Kamarudin Shakirin Mohamad Saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 15-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Khas buat kenalan-kenalan jua sesape jer yang berkenaan..

Assalamualaikum...
Khas buat member-member yang mengenali diri aku ataupun tak...Skang ni musim geng-geng kiter kahwin,so kalau korang pun da nak kahwin da tu tak leh nak pegang kamera amik gambor sendiri time korang sanding just call jer aku k! Aku leh amik pic korang kasi gempaq & seap Budjet...Kawan-kawan nyer rege leh kautim k..Jangan riso...bleh post ikut suker ati korang asalkan korang bahagia,itu jer harapan aku sebagai kawan korang yang stylo giler dari zaman persekolahan sampai skang..Hahaha..

LIPUTAN MAJLIS
Antara liputan fotografi sepanjang majlis adalah seperti berikut:

1- Majlis Akad Nikah
2- Majlis Berinai
3- Persalinan Pengantin
4- Perarakan Pengantin
5- Santapan Pengantin
6- Majlis Persandingan
7- Posing Pelamin
8- Posing Bilik Pengantin
9- OutDoor
10- Kaum Keluarga
11- Suasana Majlis
12- Barang Hantaran

TEMPOH MASA
Biasanya tempoh masa adalah seperti berikut:

1) HARI PERTAMA (2~4 jam)
- Majlis Akad Nikah
- Membatalkan air sembahyang
- Possing dibilik pengantin

2) HARI KEDUA (11 pagi ~ 4 petang)
- Persalinan Pengantin
- Perarakan Pengantin
- Santapan Pengantin
- Majlis Persandingan
- Posing Pelamin
- Posing Bilik Pengantin
- Kaum Keluarga
- Suasana Majlis
- Barang Hantaran

*Mana-mana tambahan waktu bagi sesi fotografi yang memerlukan Jurugambar
atau atucara lain perlu merujuk saya sendiri...
Tel: 017-5767577 @ 019-2092939 ( KAMAL )



Sunday, 14-Dec-2008 09:44 Email | Share | | Bookmark
Ayat manis dari aku..

Sememangnyer Dunia Fotografi ni Best sangat sebab takder lansung halangan untuk kiter bergambar..Aku boleh dikatakan masih baru dalam dunia Fotografi sebab baru jer 3Tahun jadi Jurugambar..Memang best sangat...Majulah Fotografi untuk Negara ..


Wednesday, 10-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pic Dataran Helang Ngan Pic Jeti Kapal Layar kat Pulau Langkawi!

 
 
Gambar Dataran Helang ni aku amik waktu grab pic perkahwinan Lina & Asri..Gambar simple tapi menarik dari segi komposisi..Yang sebelah tu plak pic Jeti untuk mat saleh park diorang nyer kapal layar...Kalo korang nak pic lebih lagi,senang jer..Naik feri datang Pulau Langkawi korang amik la sebanyak mana pic yang korang nak...huhuhuhuhu....


Wednesday, 10-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Lina & Asri...

Sanding..
Sanding..
Sanding..
View all 21 photos...
Woww..tengok ar Pic ni plak! Ini plak adalah sebahagian daripada gambar yang diambil dalam Majlis Perkahwinan Lina & Asri di mana ia diadakan di Simpang Gunung Raya Pulau Langkawi Kedah...Majlis diadakan dengan penuh meriah siap ngan DJ RADIO lagi..Diorang jemput DJ PKZ daripada Radio Malaysia Langkawi..Nak tengok pic yang best lagi e-mail aku k..Da tak larat nak upload pic kat dlm ni ha..Banyak lagi keje yang nak kene bereskan... ...


Monday, 25-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Azhar & Mazlini...

Romantik ak post kitorang?
Gayat gak post ateh jambatan ni ha..
Terasa mcm artis pun ader..huhuhu..
View all 12 photos...
Ini adalah sebahagian daripada gambar yang diambil dalam Majlis Perkahwinan kawan baik aku azhar..Budak ni slumber tapi tak la Rock sangat..Biase2 jer..Isteri dia ni Lini owang KELATE tua sket jer dari dia..Tapi bak kata pepatah,CINTA TIDAK MENGENAL USIA JUA PANGKAT DAN DARJAT..Majlis kahwin ini diadakan di Kampung Nyior Chabang Pulau Langkawi Kedah...Ader banyak lagi pic diorang ni kalau nak di letakkan dalam ni ha..Kalau korang nak tengok yang lebih Romantik & post yang lebih menarik korang mintak la tengok kat diorang sendiri tak pun e-mail je aku k..
Dan tak lupa gak Jurugambarnya mestilah aku sendiri ...Kamal...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net